Nieuwe patch Fallout: New Vegas.

Enkel voor PC, consoles einde van de week. 

Vandaag is patch 1.3 van Fallout: New Vegas uitgekomen. De patch herbalanceert enkele wapens en optimaliseert ook de game. Verscheidene fouten worden weggewerkt. De patch is er voorlopig enkel voor pc. Een console-release volgt tegen het einde van de week. De volledige patch notes kunnen jullie lezen op de site van Steam. Het lijkt inderdaad vooral te gaan om tweaks aan de wapens.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Korneel Deschamp

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread