Kleine aanpassingen releases Ubisoft

Child of Eden, Driver: San Francisco, James Noir

Ubisoft heeft wat kleine aanpassingen gemaakt in haar release-schema.

Zo zal The Next Big Thing morgen, 21 april, uitkomen op de pc. Daarnaast is bevestigd dat Child of Edenop 17 juni zal verschijnen op de Xbox 360. Een release datum voor de Playstation 3 is, opvallend genoeg, nog niet vermeld.

De Splinter Cell Trilogy staat gepland voor een Playstation 3-release tijdens Q2 2011. Verwacht de bundel dus rond het eind van juni. Driver: San Francisco moet in september uitkomen op de Xbox 360, PS3, pc en Wii, terwijl de 3DS-versie, genaamd Driver: Renegade, in het derde kwartaal verwacht wordt.

Een andere 3DS-titel, namelijk James Noir's Hollywood Crimes, moet ook in Q3 uitkomen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Rutger Luiten

Rutger Luiten

medewerker

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread