Verscheidene sites melden vandaag het nieuws dat God Of War 4 mogelijk in de maak is. Het nieuws verscheen het eerst op CVG, dat het haalde uit het magazine PSM3. Het magazine citeert enkele bronnen die vertellen dat God Of War 4 in ontwikkeling is, en een release zou kennen in september 2012. Hoewel God Of War 3 vorig jaar de trilogie afsloot, werd nooit uitgesloten dat er een nieuwe God Of War met een ander verhaal zou komen. Volgens een bepaalde vacature zou het zelfs mogelijk zijn dat de nieuwe God Of War multiplayer bevat in een of andere vorm.

Wat er ook van waar is, we houden jullie op de hoogte!

ADVERTENTIE

Over de auteur

Korneel Deschamp

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Meer artikels van Korneel Deschamp