Ubsisoft kondigt PowerUp Heroes aan

Voor Kinect, met superhelden-avatars.

Ubisoft heeft een nieuwe game voor Kinect aangekondigd, te weten PowerUp Heroes.

In de game krijgt je Avatar een superhelden-behandeling, met speciale krachten, aanvallen en outfits. Vervolgens kun je zowel lokaal als online het tegen anderen opnemen, door letterlijk je lichaam in de strijd te gooien voor de tv.

Win je een potje dan verdien je XP, waarmee je nieuwe krachten via zogenaamde 'super suits' kunt kopen. In totaal zijn er twintig super suits met elk een eigen vaardigheid, zo kun je met een bepaald pak een aantal skeletten oproepen om voor je te vechten.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Rutger Luiten

Rutger Luiten

medewerker

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread