Prijsdaling Wii in VS op 15 mei?

Gaat nog maar $150 kosten?

Als we een 'zeer betrouwbare bron' van Engadget mogen geloven, zal Nintendo de prijs van de Wii in de VS binnenkort verlagen.

Volgens de bron zal de Wii in Amerika nog maar $150 kosten vanaf 15 mei. Momenteel staat de console van Nintendo te koop voor $199. De prijsdaling zou niet heel vreemd zijn, aangezien Nintendo de afgelopen tijd de verkoopcijfers van de Wii zag dalen. Een lagere prijs zorgt mogelijk voor meer verkopen.

Aan de andere kant geeft dit natuurlijk voeding aan de geruchten dat Nintendo een opvolger voor de Wii gaat aankondigen. Dit zou mogelijk kunnen gebeuren tijdens de E3 in juni. Het blijven echter geruchten, waar Nintendo nog niet op heeft gereageerd.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Rutger Luiten

Rutger Luiten

medewerker

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread