De redactie van Eurogamer Benelux

Nieuws, previews, reviews, guides, cheats, achtergrondartikelen... Voor je dagelijkse dosis info over games kijk je natuurlijk op Eurogamer Benelux. Een team van ontzettend enthousiaste Nederlandse én Belgische redacteurs werkt dagelijks keihard aan de website. We plaatsen ze even in de kijker:

De redactie van Eurogamer Benelux

Jasper Segers

Managing Director

Jasper werkt al sinds 2009 voor Eurogamer en is nu een baasachtig iets. Hij houdt van obscure dingen en haat alles wat populair is, zoals hipsters en ironie. Daarnaast doet hij ook nog wat met film.

Carl Vander Maelen

Redacteur

Gepassioneerd gitarist, gamer en schrijver. Leeft voor de perfecte recensie, en schaaft aan teksten tot ze messcherp zijn.

Michiel De Coninck

Redacteur

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Bruce Vandeweyer

Redacteur

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls-obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure- en indiegames.

Maarten Denoo

Eindredacteur

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG's en co-op-games. Kan eindeloos over finales van tv-series doorrazen.

Nathan van Collie

Eindredacteur

Nathan heeft vijf jaar Taal- en Letterkunde gestudeerd, maar doet nu nog een beetje journalistiek. In zijn vrije tijd is hij op een gepassioneerde wijze met muziek, film en games bezig. Je kunt hem ook altijd iets over voetbal vragen.

Bert Van der Hoogerstraete

Redacteur

Bert mijmert over het bestaan tijdens het beluisteren van de Life is Strange-soundtrack, verslindt Pokémon-games alsof het cheeseburgers zijn en wacht vol ongeduld op een nieuwe Elder Scrolls-game.

Glenn Nouws

Redacteur

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Ramadan Hasani

Redacteur

Anglist die is geinspireerd door The Last of Us om ook games te ontwikkelen. Speelt nu ook alleen games die daar op lijken.

Randolf Bouwma

Redacteur

Met een succesvol afgeronde journalistiekopleiding achter de rug combineert Randolf zijn passie voor schrijven met zijn grootste hobby: stijldansen. Euh, gamen. Zijn favoriete games? Final Fantasy VII, Silent Hill 2 en Dark Souls.

Sander van Leth

Redacteur

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Heeft wel een voorkeur voor rhythm games, horror en adventure. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Yvo Kieviet

Redacteur

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!