Nieuws, previews, reviews, guides, cheats, achtergrondartikelen... Voor je dagelijkse dosis info over games kijk je natuurlijk op Eurogamer Benelux. Een team van ontzettend enthousiaste Nederlandse én Belgische redacteurs werkt dagelijks keihard aan de website. We plaatsen ze even in de kijker:

De redactie van Eurogamer Benelux

Jasper Segers

Managing Director

Jasper schrijft al zeven jaar voor Eurogamer en is nu een baasachtig iets. Hij houdt van obscure dingen en haat alles wat populair is, zoals hipsters en ironie. Daarnaast doet hij ook nog wat met film.

Carl Vander Maelen

Redacteur

Gepassioneerd gitarist, gamer en schrijver. Leeft voor de perfecte recensie, en schaaft aan teksten tot ze messcherp zijn.

Yvo Kieviet

Redacteur

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Bruce Vandeweyer

Redacteur

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls-obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure- en indiegames.

Bert Van der Hoogerstraete

Hoofd eindredactie

Bert mijmert over het bestaan tijdens het beluisteren van de Life is Strange-soundtrack, verslindt Pokémon-games alsof het cheeseburgers zijn en wacht vol ongeduld op een nieuwe Elder Scrolls-game.

Nathan van Collie

Eindredacteur

Nathan heeft vijf jaar Taal- en Letterkunde gestudeerd, maar doet nu nog een beetje journalistiek. In zijn vrije tijd is hij op een gepassioneerde wijze met muziek, film en games bezig. Je kunt hem ook altijd iets over voetbal vragen.

Dirk Schuit

Redacteur

Een simpele doch revolutionaire Zeeuw met passie voor RPG's, stealth games, wetenschap, statistiek en muziek.

Johnny van Spronsen

Redacteur

Johnny houdt van duistere en gewelddadige games. Is daarnaast ook gek op bloemschikken. Je kunt hem verder van alles vragen over gamedesign, films, series en Warhammer.

Marcel de Jong

Redacteur

Marcel is gek op alles waarin Japanse invloeden zijn te vinden. Hij is vrijwel dagelijks te spotten in de wereld van Tyria. Zijn favoriete genres? Fighting games, MMORPG's en JRPG's.

Michiel De Coninck

Redacteur

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Randolf Bouwma

Redacteur

Met een succesvol afgeronde journalistiekopleiding achter de rug combineert Randolf zijn passie voor schrijven met zijn grootste hobby: stijldansen. Euh, gamen. Zijn favoriete games? Final Fantasy VII, Silent Hill 2 en Dark Souls.

Samuel Bom

Redacteur

Besteed zijn tijd aan games, boeken, koffie en schrijfsels. Kent de kaart van Hyrule uit zijn hoofd en verloor ooit in Quake van zijn kat.

Sander van Leth

Redacteur

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Heeft wel een voorkeur voor rhythm games, horror en adventure. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Vijayender Singh

Redacteur

Vijayender speelt alles wat los en vast zit. Heeft een sterke voorkeur voor games met een goed verhaal en duistere setting.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Redactie

Redactie

Contributor

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Meer artikels van Redactie