Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gratis DLC bij aankoop AC: Brotherhood

Tijdelijk in Free Record Shop / Game Mania.

Assassin's Creed: Brotherhood nog niet gekocht? Ik ben ervan overtuigd dat je een goede reden hebt, want ik heb ook nog niet de kans gehad om het spel in mijn console te schuiven. Maar niet verder vertellen, want de muren (lees: mijn mederedacteurs) hebben oren en dit zou dan wel eens het laatste nieuwsbericht kunnen zijn dat jullie van me te zien krijgen...

Brotherhood kreeg van ons namelijk een perfecte score mee, maar dat is niet alles. Door het nieuwtje dat Ubisoft vandaag in onze mailbox dropte kunnen we eigenlijk geen enkel excuus meer hebben. Als je het spel aankoopt in Game Mania of Free Record Shop kan je tijdelijk vragen naar een gratis flyer, waar een code op terug te vinden is die je online toegang verschaft tot het laatste DLC-pakket: 'De Da Vinci Verdwijning'.

We sommen graag nog eens op voor jullie wat de DLC precies inhoudt:

  • 8 single player missies
  • 2 single player locaties
  • 2 single player gameplay features
  • 10 achievements
  • 2 multiplayer speltypes: Escort (4 tegen 4, VIPs beschermen en doden) en Assassinate (6 tot 8 spelers tegen elkaar in een deathmatch van 10 minuten)
  • 1 multiplayermap: de Spaanse omgeving Alhambra
  • 4 personages : Dama Rosa, de Ridder, de Markies en de Paria

Consolebezitters die het spel reeds in huis hebben kunnen de DLC aanschaffen via het PSN of XBLA voor 9,99 euro of 800 Microsoft punten. PC-gamers kunnen vanaf 18 maart aan de slag met Assassin's Creed: Brotherhood, en in die versie zal alle reeds verschenen DLC sowieso al inbegrepen zitten.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed: Brotherhood

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Odin van Schoote avatar

Odin van Schoote

Benelux Editor

Odin is redacteur sinds januari 2010 en kan het best worden omschreven als een blonde God. Ook heeft hij iets met parallelle universa naar het schijnt.

Reacties