Wedstrijd: 3x Collector's Editions Killzone 3

Win deze PS3-topper! 

Je kon het onlangs met eigen ogen zien in onze kickoff van Killzone 3: Sony heeft wederom een topper van een FPS afgeleverd!

Mocht je de game nog niet in huis hebben gehaald, dan is het nu de kans bij uitstek om daar verandering in te brengen. In samenwerking met Sony mogen we namelijk drie Collector Editions van deze coole shooter weggeven.

Kans maken op deze game is niet veel moeilijker dan een console opstarten: maak een account op Eurogamer België aan, en antwoord op de onderstaande vraag:

Please log in

Need an account? Register now!

The Rules
 1. Deze wedstrijd is alleen toegankelijk voor geregistreerde Eurogamers van 18 jaar of ouder.
 2. De prijzen worden niet omgewisseld voor geld of andere prijzen - wil je deze prijs niet, doe dan niet mee aan de wedstrijd.
 3. De wedstrijd wordt afgesloten op 22 maart 2011 om middernacht. De winnaars krijgen bericht in de eerste daaropvolgende week en mogen hun prijs binnen de 4 daaropvolgende weken verwachten.
 4. Werknemers van Eurogamer mogen niet deelnemen aan deze wedstrijd.
 5. De prijs is niet overdraagbaar, kan niet veranderd worden en er is geen mogelijkheid tot het wisselen van de prijs tegen geld.
 6. Deelnemers aanvaarden alle voorwaarden door deel te nemen aan deze wedstrijd.
 7. 3 winnaars ontvangen een Collector's Edition van Killzone 3 (PS3).
 8. Eurogamer behoudt het recht om deze wedstrijd ten allen tijde stop te zetten in geval van onvoorziene omstandigheden dewelke buiten de controle van Eurogamer liggen.
 9. Eurogamer behoudt het recht om deze wedstrijd ten allen tijde te stoppen of tijdelijk te onderbreken in geval van technische of andere problemen of bij situaties waarbij de integriteit niet kan worden gewaarborgd.
 10. De jury's beslissing is finaal en niet aanvechtbaar.
 11. De winnaar(s) worden gecontacteerd door Eurogamer na afloop van de wedstrijd. Indien Eurogamer binnen 2 weken (14 dagen) na dit contact geen bruikbare informatie (naam, adres, ...) heeft ontvangen, wordt er automatisch een nieuwe winnaar gekozen en kan de eerste winnaar geen aanspraak meer maken op zijn/haar prijs.

Advertentie

Ga naar comments (7)

Over de auteur

Eurogamer.be

Eurogamer.be

Contributor

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (7)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread