In een gesprek met BigDownload heeft Abe Scheuermann, van ontwikkelaar 800 North, aangegeven dat er een beta voor Dino D-Day op 1 maart zal starten.

Oorspronkelijk zou de game op deze datum al uitkomen maar de ontwikkelaar wilde iets meer tijd, vandaar dat er nu een beta komt. De volledige game zal vanaf 29 maart via Steam te downloaden zijn.

De beta zal de menselijke klasses, alle wapens en elke Nazi dino bevatten. Er zal echter maar één modus speelbaar zijn op één map. Daarnaast is de beta slechts toegankelijk voor 1000 spelers. Mocht je interesse hebben dan kun je terecht op de officiële site.

De uiteindelijk game kent meer maps en modi. Bovendien wordt er gratis content updates verwacht na de release. De prijs van de titel is nog niet bekend.

Dino D-Day is een multiplayer shooter, waarbij je het in de Tweede Wereldoorlog op moet nemen tegen een legen Nazi dinosauriërs. De geweldige synopsis van de game luidt als volgt:

"Adolf Hitler has succeeded in resurrecting dinosaurs. The reptilian horde has trampled Europe and the Mediterranean. Can nothing stop the Nazi's dinosaur army?"

ADVERTENTIE

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content