Hoofdstuk 1: A New Beginning

Zit je vast? Wij tonen ieder hoofdstuk via video's.

De dood van Visari aan het einde van Killzone 2 heeft de Helghast troepen in een staat van verwarring achtergelaten, maar in deze derde editie van Guerilla's first-person shooter serie is er toch één ding waarover ze het eens zijn: ze focussen al hun krachten op het uitroeien van de vervelende ISA-troopers die nog steeds op hun planeet rondlopen. En daarmee bedoelen we jij, de speler.

Welkom bij Killzone 3! Neem opnieuw plaats in de afgesleten laarzen van Sergeant "Sev" Sevchenko, die zich momenteel bezig aan het houden is met het ontsnappen van de Helghast en terwijl nog wat gel zoekt om zijn prachtige kuif in model te houden.

Gelukkig is er Eurogamer Benelux om Sev bij te staan - of tenminste, dat doen we tijdens zijn laatste uurtjes waarin hij space nazis in hun gezicht knalt om ze een lesje te leren. We hebben het hele spel doorlopen en al onze ervaringen opgenomen in deze video walkthrough, en dat allemaal om jullie een handje te helpen. Het enige wat je nog moet doen is uitvissen in welk hoofdstuk jij vastzit, om vervolgens op de overeenkomende onderstaande link te klikken en onze video te bekijken. Vervolgens zul je weten wat je moet doen, en kun je verder met je avontuur.

OPGELET: Uiteraard zitten deze filmpjes - en ook de beschrijvingen ervan - vol met spoilers aangezien het om een aanzienlijk deel van de singleplayer campagne gaat. Verder lezen en/of kijken gebeurt dus op eigen risico!

Hoofdstuk 1: A New Beginning

Hoofdstuk 2: Evacuation Orders

Hoofdstuk 3: Pyrrhus Evac

Hoofdstuk 4: Six Months On

Hoofdstuk 5: Icy Incursion

Hoofdstuk 6: Stahl Arms Infiltration

Hoofdstuk 7: Scrapyard Shortcut

Hoofdstuk 8: The Rekoning

Hoofdstuk 9: Interception

Hoofdstuk 1: A New Beginning

Stahl Arms Compound, Factory - Sub Section B en Lithreich Labs

Advertentie

Ga naar comments (3)

Over de auteur

Philip Cremers

Philip Cremers

Editor in Chief @ Eurogamer Benelux

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (3)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread