Valve stoomt nieuwe L4D2-DLC klaar

Niet de gewoonlijke formule.

Na The Passing en The Sacrifice maakt Valve zich op om een nieuw DLC-pakket uit te brengen voor z'n uitstekende co-opgame Left 4 Dead 2, zo lezen we op de officiële blog. In tegenstelling tot de vorige DLC is het niet de ontwikkelaar zelf die aan de nieuwe campagne werkt, maar Matthew Lourdelet, auteur van de '2 Evil Eyes'-campagne.

Matthew werkt aan een nieuwe campagne met de naam Cold Stream. Hij was zo vriendelijk de mensen bij Valve er reeds een preview van te geven en zij vonden dat er genoeg frisse ideeën aanwezig waren om deze campagne tot officiële DLC te promoveren.

Een naam voor de nieuwe DLC is er nog niet, maar hij zal pas verschijnen wanneer de release van Portal 2 achter de rug is. En waar The Sacrifice twee campagnes toevoegde aan Left 4 Dead 2, namelijk The Sacrifice zelf en No Mercy uit de eerste Left 4 Dead, zullen ditmaal maar liefst vier campagnes hun opwachting maken in de nieuwe DLC. Naast Cold Stream vinden namelijk ook de drie resterende L4D-campagnes hun weg naar Left 4 Dead 2.

Cold Stream zal niet verhaalgedreven zijn en dus geen nieuw stemmenwerk of verhaal bevatten.

Wie wil, kan deelnemen aan de ontwikkeling eens de eerste versies van de nieuwe campagne ingame verschijnen en ze daar uittesten. Valve verzamelt dan informatie over hoe de nieuwe maps gespeeld worden en zal op z'n blog uiteenzetten waarvoor en hoe het die informatie precies gebruikt. Feedback kan gegeven worden op dit forum. Deze bèta zal enkel speelbaar zijn voor PC- en Macspelers.

Xbox 360-gamers hoeven zich geen zorgen te maken, deze nieuwe DLC komt ook hun richting uit, maar zal allicht zoals vanouds bij hen wel een prijskaartje opgeplakt krijgen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Frederik Galle

Frederik Galle

Editor EG Benelux

Weet dat zijn mama meeleest en wil haar via deze weg bedanken voor de lekkere boterhammetjes. Naast zijn middagmaal houdt deze frisse jongen echter voor ons ook het hele PC-gebeuren en de indiescene in de gaten.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread