XBLA Super Meat Boy krijgt extra levels

Tijd voor de ťcht moeilijke levels.

Wat doe je wanneer je één van de moeilijkste games van het decennium ontwikkeld hebt en je merkt dat een handvol gamers er in geslaagd is hem voor 100% uit te spelen? Je gooit er nog wat extra levels bij waar zelfs de hardcore fans hun tanden op zullen stukbijten.

Laat dat nu net zijn wat Team Meat in gedachten heeft voor z'n indie-hit van vorig jaar, Super Meat Boy. De Xbox 360-spelers werden al verwend met enkele gratis nieuwe chapters onder de naam 'Teh Internets' en daar komen volgende week nog twintig 'expert remix'-levels bij.

Men heeft twintig levels uit het origineel gekozen en hen een make-over de naam 'expert remix' waardig gegeven. Vond je het beruchte eerste level van The Kid al moeilijker dan het plezieren van je schoonmoeder? Dan staat je hoogstwaarschijnlijk een zenuwinzinking te wachten, want Team Meat heeft een manier gevonden de moeilijkheidsgraad van het level in kwestie nog eens de hoogte in te jagen. Hier vind je een lijstje van de levels die eenzelfde behandeling kregen.

Gelijktijdig zal ook het eerste pakket vrijgegeven worden met levels gecreëerd door de community. Ook hier geldt dat éénieder die vrijwillig deze psychische terreur wil ondergaan, er geen cent voor hoeft neer te tellen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Frederik Galle

Frederik Galle

Editor EG Benelux

Weet dat zijn mama meeleest en wil haar via deze weg bedanken voor de lekkere boterhammetjes. Naast zijn middagmaal houdt deze frisse jongen echter voor ons ook het hele PC-gebeuren en de indiescene in de gaten.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread