Eind vorig jaar lieten we jullie reeds weten dat Ubisoft een HD-remake van de eerste drie Splinter Cell-games in de maak heeft, exclusief voor de PS3. Vandaag dropte de uitgever van Franse origine wat meer details in onze mailbox.

De drie games, Splinter Cell, Splinter Cell: Pandora Tomorrow en Splinter Cell: Chaos Theory, zullen naast een grafische poetsbeurt (720p) van Trophies voorzien worden. Interessanter is het feit dat de drie games ook in 3D speelbaar zullen zijn.

En dan rest ons alleen nog de releasedatum te vermelden. Ubisoft België houdt het momenteel bij het 1e semester van 2011 terwijl andere bronnen al specifieker zijn geweest, namelijk 1 april 2011. Een grap? De toekomst zal het uitwijzen. Feit is dat het spel zowel in de winkels als in de Playstation Store zal verschijnen.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Odin van Schoote

Odin van Schoote

Benelux Editor

Odin is redacteur sinds januari 2010 en kan het best worden omschreven als een blonde God. Ook heeft hij iets met parallelle universa naar het schijnt.

Meer artikels van Odin van Schoote