Harmonix getroffen door ontslagen

Ontwikkelaar krimpt in met 15%.

Een woordvoerder van Harmonix heeft aan Joystiq bevestigt dat er aantal werknemers werden ontslagen.

“Harmonix reorganiseert het bedrijf om het beter in lijn te brengen met de huidige ontwikkelingsplanning. Helaas houdt dit in dat we ons (full-time) werknemersbestand moeten reduceren. Wij appreciëren het werk van al de werknemers. Harmonix werkt eraan om degenen die worden getroffen zo goed als mogelijk te begeleiden,” aldus de woordvoerder. Schattingen spreken van 12 tot 15% van de 240 werknemers die worden ontslagen.

Harmonix werkt momenteel aan een muziekgame voor de Nintendo 3DS. Het is niet geweten of er nog andere projecten lopen. Lopende en toekomstige projecten zouden niet in gevaar komen. Er wordt dus nog gewerkt aan DLC voor Rock Band 3 en Dance Central.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Maarten Weyters

Maarten Weyters

Editor Eurogamer Benelux

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread