Assassin zkt 1 miljoen fans

Nieuwe map als beloning.

Ezio Auditore is een populaire jongen, dat was één van de conclusies die je kon trekken uit de talrijke eindejaarslijstjes bij ons en elders. Persoonlijk zou ik blij zijn met 962.246 vrienden -daar moeten er toch wel enkele echte tussenzitten?-, maar Ubisoft streeft ernaar de kaap van één miljoen te behalen op z'n Assassin's Creed-fanpagina.

Eenmaal die laatste 40.000 vrienden gevonden zijn, laat Ubisoft zich nog een keer van z'n vrijgevigste kant zien en kan er voortaan ook op de map 'Venezia by Night' gespeeld worden in de multiplayermodi van Assassin's Creed: Brotherhood.

Er lijkt maar geen eind te komen aan Ubisofts generositeit. Sinds de release van Brotherhood eind vorig jaar kregen fans al twee gratis DLC-packs cadeau. Houden zo, Ubisoft.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Frederik Galle

Frederik Galle

Editor EG Benelux

Weet dat zijn mama meeleest en wil haar via deze weg bedanken voor de lekkere boterhammetjes. Naast zijn middagmaal houdt deze frisse jongen echter voor ons ook het hele PC-gebeuren en de indiescene in de gaten.

Gerelateerde content

Microsoft kondigt 50+ nieuwe games voor Xbox Game Pass aan

Final Fantasy, The Witcher 3, Minecraft Dungeons en meer.

Death Stranding komt volgend jaar naar de pc

Norman Reedus bewonderen in een nog hogere resolutie.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread