Dead Money komt naar PC en PS3

En meer Fallout: New Vegas DLC nieuws.

Het feit dat Dead Money, de eerste DLC van Fallout: New Vegas, eind vorig jaar exclusief voor de Xbox 360 verscheen, lokte heel wat verontwaardigde reacties uit. Maar zoals verwacht heeft ontwikkelaar Bethesda onlangs aangekondigd dat het pakket alsnog naar de PC en PS3 komt, en wel op 22 februari.

Dead Money draait rond het op zoek gaan naar een schat in het Sierra Madre Casino en bevat nieuwe medestanders, tegenstanders, keuzes en een verse locatie. Lees hier wat hoofdredacteur Philip van de DLC voor de Xbox 360 vond.

Maar er is meer goed nieuws. De studio bevestigde eveneens dat Falloutfans nog 3 DLC-pakketten in het vooruitzicht hebben, die simultaan op alle drie de platformen zullen verschijnen. Aangezien ze recent de titels "Honest Hearts", "Lonesome Road" en "Old World Blues" registreerden, is er veel kans dat ze zo zullen gaan heten. En ding is zeker: je tocht doorheen de Mojave Wastelands is nog niet aan z'n einde toe.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Odin van Schoote

Odin van Schoote

Benelux Editor

Odin is redacteur sinds januari 2010 en kan het best worden omschreven als een blonde God. Ook heeft hij iets met parallelle universa naar het schijnt.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread