Visceral ziet Dead Space film wel zitten

Voorlopig niets concreet

Het Dead Space-universum blijft maar groeien. Dead Space 2 is nog maar net uit (check zeker onze review), er zijn al graphic novels en een animatieserie, dus waarom geen (live-action) film? Ontwikkelaar Visceral Games ziet het alvast zitten, zei Ian Milham aan de BBC. In het bedrijf zijn er al enkele discussies rond gebeurd, maar iedereen is enthousiast.

Milham zei er wel meteen bij dat het project niet gerushed zou worden: "But one of the reasons Dead Space still exists and is popular is because we've made sure to do everything right. So we're doing the same with the film, not just a cheap cash-in but to do something really worthwhile, so we'll see." Uwe Boll moet zich met andere woorden niet in de buurt vertonen.

Voorlopig is er echter nog niets concreet. Wat er uiteindelijk ook van komt, we houden jullie op de hoogte.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Korneel Deschamp

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread