Disney sluit Propaganda Games

zat er aan te komen...

Disney Interactive heeft aangekondigd dat het de Canadese studio Propaganda Games zal sluiten. Deze beslissing komt niet echt als een verrassing. Eerder waren er al meldingen van massale ontslagen en bovendien had Disney in oktober al besloten om de veelbelovende titel Pirates of the Caribbean: Armada of The Damned te cancelen.

De laatste game van de studio is Tron: Evolution. Disney beloofde in oktober dat de studio DLC zou blijven produceren voor deze titel. Het is onzeker of dit nu nog zal gebeuren. De studio is verder ook nog bekend van de game Turok. Een geplande sequel zou ook al eerder afgeschaft zijn. Opnieuw een studio die ten onder gaat dus.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Korneel Deschamp

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread