Volg de Europese 3DS-conferentie live mee!

Vanaf 15.00 via de officiŽle webstream.

Heb je nog heel wat vragen rond de 3DS? Wel, dan zeg je vandaag om 15 uur best al je afspraken af, want op dat uur zal de persconferentie rond de gloednieuwe handheld door Nintendo live via het internet te volgen zijn.

Via deze link kun je aan de hand van een webstream doen alsof jij mee in het publiek zit tijdens de officiële onthulling van alle details rond de 3DS te Amsterdam. Verwacht onder andere een bekendmaking van de prijs, de lanceringsdatum en de line-up aan spellen die in Europa beschikbaar zullen zijn bij de lancering van de nieuwe handheld.

Een spannende dag dus! Wij zitten alvast op het puntje van onze stoel!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Philip Cremers

Philip Cremers

Editor in Chief @ Eurogamer Benelux

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread