Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

FF Versus XIII blijft exclusief voor PS3

Tetsuya Nomura stond erop!

Eind vorig jaar bracht Jasper ons het nieuws dat er een mogelijkheid zou zijn dat Final Fantasy Versus XIII, een spel dat bij Square Enix al sinds 2006 in ontwikkeling is, voor meerdere platformen uit zou komen. Vandaag drukt Tetsuya Nomura, de grote man achter het langverwachte spel, alle geruchten de kop in.

Op een persconferentie te Tokyo liet de man duidelijk blijken dat Final Fantasy Versus XIII exclusief voor de PlayStation 3 gaat verschijnen. Nomura, de persoon die eveneens verantwoordelijk is voor de Kingdom Hearts reeks, heeft naar eigen zeggen "zijn been stijf gehouden" om het spel enkel aan de console van Sony te verbinden.

Maar wat is FF Versus XIII eigenlijk precies? Om eerlijk te zijn hebben ook wij daar geen idee van, gezien we tot nu toe enkel wat mooie geanimeerde filmpjes van het spel hebben mogen aanschouwen. Eentje daarvan hebben we hieronder geplaatst, en probeer je kwijlorgaan in bedwang te houden!

Wanneer Final Fantasy Versus XIII voor de PlayStation 3 zal uitkomen is nog niet bekend, maar de kans is groot dat het spel dit jaar het licht niet meer zal zien.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Final Fantasy XV

PS4, Xbox One, PS3

Related topics
Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties