Komt Metroid richting de 3DS?

Woensdag weten we meer!

Volgens een Tweet van Jonathan Ross, een Britse TV-persoonlijkheid, zou het goed kunnen dat we in de toekomst een Metroid game op de aankomende 3DS zullen mogen verwelkomen.

Toen Ross op zijn Twitter account liet weten dat hij na een speelsessie zwaar onder de indruk was van de 3DS, duurde het niet lang alvorens zijn "followers" hem allerhande vragen stelden. Een van zijn fans liet weten dat hij hoopt dat Nintendo een nieuwe Metroid voor de 3DS zal onthullen, waarop Ross het volgende antwoord gaf:

"Dan denk ik dat je blij zult zijn...". Akkoord, het is geen officiële aankondiging, maar de geruchten doen de rond dat Ross komende woensdag het 3DS-persevent te Amsterdam gaat presenteren. De man zou dus best wel eens early access kunnen hebben tot informatie waar voorlopig nog niemand ter wereld wat van weet!

Mocht er daadwerkelijk een Metroid titel voor de 3DS in de maak zijn, dan is de kans groot dat het om Metroid Dread gaat. Er zijn al jaren geruchten rond deze titel gaande, die in ontwikkeling zou zijn bij ontwikkelaar Intelligent Systems (bekend van onder andere de Advance Wars reeks) in samenwerking met Yoshi Sakamoto, de mede-bedenker van de saga rond heldin Samus.

Uitsluitsel brengen we jullie woensdag, wanneer de 3DS-persconferentie van start gaat te Amsterdam.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Philip Cremers

Philip Cremers

Editor in Chief @ Eurogamer Benelux

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread