Torchlight 2 co-op met acht?

Ook XBox360 release is mogelijk

Het ziet er naar uit dat de co-op in Torchlight 2 een limiet zal kennen die tussen de 4 en 8 spelers ligt. Volgens iemand van Runic wordt het spel te hectisch met meer dan 8 spelers. Er is intern echter nog een debat aan de gang waar ze de limiet zullen leggen. Torchlight 2 is een Diablo-achtige Action RPG en wordt later dit jaar verwacht.

Ondertussen krijgt de originele Torchlight een release op XBLA. Het spel zal einde februari/begin maart beschikbaar zijn voor $15 of 1200MSP. Runic showde deze week een demo op de CES beurs en zei er meteen bij dat het zeker de bedoeling is dat Torchlight 2 later ook naar de Xbox 360 komt.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Korneel Deschamp

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread