Welke games komen nog naar XBLA?

MS praat over de komende maanden.

Tijdens het CES 2011 event heeft Microsoft haar plannen uit de doeken gedaan voor Xbox Live Arcade, en dan voornamelijk over welke downloadbare spellen er nog allemaal in het verschiet liggen. Onder de noemer 'Xbox Live Arcade House Party' zullen er in de komende maanden maar liefst vijf interessante spellen via de online service van de X360 beschikbaar gemaakt worden.

Al dat moois zal van start gaan op 16 februari, wanneer Hard Corps Uprising op XBLA verschijnt. Mocht die titel niet meteen een belletje doen rinkelen: het is een prequel op de legendarische Contra serie!

Eens dat spel het licht gezien heeft stopt het feest nog lang niet. Microsoft wist spijtig genoeg geen exacte lanceringsdatum of een prijskaartje te verbinden aan de volgende XBLA-titels, maar verwacht ze ergens na midden februari.

  • Torchlight
  • Bejeweled Blitz
  • Full House Poker
  • Beyond Good & Evil HD

Even voor de verduidelijking: Torchlight is de perfecte opwarmer voor het aankomende Diablo III, Bejeweled Blitz zal waarschijnlijk je allernieuwste verslaving worden en Full House Poker is...nouja, poker! Wat Beyond Good & Evil HD precies is doet uitgever en ontwikkelaar Ubisoft uit de doeken in de onderstaande, gloednieuwe trailer. Wij kunnen alvast niet weer wachten!

ADVERTENTIE

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread