Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Black & White op 4 maart

EU-release twee dagen vóór Amerikaanse!

Pokémon bestaat ondertussen bijna vijftien jaar, maar nog steeds lijken de zakmonsters niet aan populariteit in te moeten boeten. Zo gingen HeartGold en SoulSilver, twee DS-remakes van Pokémon Gold & Silver voor de GameBoy op slechts twee dagen tijd maar liefst anderhalf miljoen keer over de toonbank, en dat enkel in Japan.

Het is dan ook geen wonder dat Nintendo de reeks verder blijft zetten, en dat doen ze in de vorm van Pokémon Black & White voor de DS. De games zijn al even in Japan verkrijgbaar, en alweer verkoopt de software als zoete broodjes. In slechts één maand tijd haalden meer dan 1 miljoen mensen de spellen in huis! Maar wanneer komen zwart en wit nu eigenlijk naar Europa?

Als we een Franse bron mogen geloven zal dat 4 maart worden. Mocht deze informatie daadwerkelijk kloppen, dan wil dat zeggen dat we in Europa twee dagen voor de Amerikanen met de nieuwe Pokémon games aan de slag mogen gaan.

Nintendo heeft voorlopig nog geen commentaar gegeven op dit nieuws, maar eens ze dat doen laten we het jullie weten. Tot die tijd kan het natuurlijk geen kwaad om de onderstaande gameplay footage nog eens door te nemen.

Read this next