Zelda: Skyward Sword pas voor helft klaar

Release in 2011 in gevaar?

Niet zo heel goed nieuws voor Wii-bezitters die in de vorm van The Legend of Zelda: Skyward Sword een reden hebben om reikhalzend uit te kijken naar het jaar 2011! Niemand minder dan Shigeru Miyamoto, het brein achter de avonturen van Link, heeft in een interview laten weten dat het spel pas voor de helft af is. Deze onthulling zou het volgend jaar verschijnen van de nieuwe Wii-titel in het gevaar kunnen brengen.

Hoe het komt dat Miyamoto en zijn team op dit moment slechts 50 procent van de productie van Skyward Sword achter de rug hebben is niet duidelijk. Begin vorig jaar bleek bovendien dat de eerste plannen voor het spel al vóór Twilight Princess, het meest recente avontuur van Link op een console, vastlagen.

Tot nu toe heeft Nintendo altijd laten weten dat The Legend of Zelda: Skyward Sword in de loop van 2011 zou verschijnen. Bovendien ging Eurogamer België al eens aan de slag met een speelbare versie van het spel op de voorbije E3, waarna we met overwegend positieve gevoelens de Wii MotionPlus controller weer teruggaven aan de boothbabe.

Advertentie

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (4)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread