Games worden al sinds jaar en dag ontwikkeld voor het PC-platform, maar de laatste jaren lijkt het almaar moeilijker te worden voor ontwikkelaars om op alle platformen eenzelfde game-ervaring af te leveren, en dan met name op de PC.

Zo liet Criterion weten dat PC-spelers geen hoop moeten koesteren op de extra wagens uit het Super Sports Pack of eender welke andere DLC die er nog zit aan te komen voor de uitstekende laatste telg in de Need for Speed-reeks. De enige uitleg die een ontwikkelaar op de officiŽle fora had was dat er "niet genoeg mensen zijn om alle platformen van nieuwe content te voorzien". Hoe paradoxaal het ook mag klinken, hij gaat verder met: "dit wil niet zeggen dat de PC geen updates of extra content meer moet verwachten." Rare jongens, die ontwikkelaars.

Eerder dit jaar zagen we iets soortgelijks met de Minerva's Den DLC voor Bioshock 2, maar enkele maanden -en heel wat boze fanmail- later besliste men bij 2K dat Minerva's Den dan toch naar PC zou komen. Het is nog maar de vraag of ook Criterion zal bijdraaien.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Frederik Galle

Frederik Galle

Editor EG Benelux

Weet dat zijn mama meeleest en wil haar via deze weg bedanken voor de lekkere boterhammetjes. Naast zijn middagmaal houdt deze frisse jongen echter voor ons ook het hele PC-gebeuren en de indiescene in de gaten.

Meer artikels van Frederik Galle

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Need for Speed: Hot Pursuit

V8-geweld of 2pkítje?

Winnaars Gaming BAFTA's 2011 bekend

Mass Effect 2 gaat met grootste eer lopen.

Nieuwe auto's op komst voor Hot Pursuit

Je moet er wel wat voor doen.

Demo Need for Speed: Hot Pursuit is er

Nu te downloaden via Xbox Live.

Geen verhaal in NFS: Hot Pursuit

Criterion houdt het simpel.

Meest recent

Sony stopt volgend jaar met productie van de PlayStation Vita

En heeft momenteel geen plannen voor een opvolger.

Fortnite Season 6 release date, thema en Battle Pass uitgelegd

Alles wat je over Fortnite Season 6 moet weten.

Castlevania Requiem voor de PlayStation 4 onthuld

Met dank aan het Koreaanse classificeringsbureau.

Red Dead Online krijgt open bŤta in november

Voor wie Red Dead Redemption 2 koopt.

Advertentie