Geen DLC voor PC-versie van Hot Pursuit

Gewoon doorrijden, niets te zien hier.

Games worden al sinds jaar en dag ontwikkeld voor het PC-platform, maar de laatste jaren lijkt het almaar moeilijker te worden voor ontwikkelaars om op alle platformen eenzelfde game-ervaring af te leveren, en dan met name op de PC.

Zo liet Criterion weten dat PC-spelers geen hoop moeten koesteren op de extra wagens uit het Super Sports Pack of eender welke andere DLC die er nog zit aan te komen voor de uitstekende laatste telg in de Need for Speed-reeks. De enige uitleg die een ontwikkelaar op de officiële fora had was dat er "niet genoeg mensen zijn om alle platformen van nieuwe content te voorzien". Hoe paradoxaal het ook mag klinken, hij gaat verder met: "dit wil niet zeggen dat de PC geen updates of extra content meer moet verwachten." Rare jongens, die ontwikkelaars.

Eerder dit jaar zagen we iets soortgelijks met de Minerva's Den DLC voor Bioshock 2, maar enkele maanden -en heel wat boze fanmail- later besliste men bij 2K dat Minerva's Den dan toch naar PC zou komen. Het is nog maar de vraag of ook Criterion zal bijdraaien.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Frederik Galle

Frederik Galle

Editor EG Benelux

Weet dat zijn mama meeleest en wil haar via deze weg bedanken voor de lekkere boterhammetjes. Naast zijn middagmaal houdt deze frisse jongen echter voor ons ook het hele PC-gebeuren en de indiescene in de gaten.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread