Live gameplay Uncharted 3 op 13/12

Jimmy Fallon krijgt de primeur.

Gisteren kregen we opeens helemaal uit het niets een persbericht in onze schoot geworpen waarin Sony liet weten dat we dit weekend de officiële onthulling van Uncharted 3 mogen verwachten op de VGA's 2010. PS3-fans deden het wereldwijd in hun broek.

Wat we tot nu toe al weten van het spel somde redacteur Maarten erg netjes op in een nieuwsbericht, terwijl het ondertussen ook al bekend is dat Drake's Deception in 3D speelbaar zal zijn. We vragen ons dan ook af wat voor nieuws er nog te rapen zal vallen op de VGA's, gezien nu ook blijkt dat de eerste live gameplay demo tijdens de Amerikaanse Late Night with Jimmy Fallon show zal opduiken.

De show zal een dag na de Video Game Awards uitgezonden worden, maar je mag er zeker van zijn dat de getoonde beelden meteen daarna online te vinden zullen zijn. Wij kunnen alvast niet meer wachten tot het zover is!

Uncharted 3: Drake's Deception zal in de loop van 2011 verschijnen.

Advertentie

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (2)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread