Fusie Gamevault en Eurogamer BelgiŽ

...en ook de kickoffs komen mee naar hier!

Het mag ondertussen wel duidelijk zijn dat we bij Eurogamer BelgiŽ voortdurend trachten om onszelf te verbeteren. Niet enkel heeft het aantal artikels dat we dagelijks online plaatsen sinds onze opstart midden 2009 een verdubbeling ondergaan, maar de redactieleden van Eurogamer BelgiŽ zijn ondertussen ook al verder gegaan dan enkel het wereldwijde web.

Sinds een paar maanden werkt Eurogamer BelgiŽ nauw samen met het TMF-programma Gametown, waar we wekelijks enkele van onze redactieleden aan het woord laten om de allernieuwste games te bespreken. De meest recente aflevering kun je trouwens exclusief op Eurogamer BelgiŽ hier herbekijken in een glorieuze HD-versie, maar dat even terzijde. Tijdens de opnames liepen we de gezellige Ė maar tegelijk ook opvallend professionele Ė redactieleden van Gamevault tegen het lijf. Veel van deze jongens kunnen we bestempelen als rotten binnen het vak, en we gaan het niet onder stoelen of banken steken: zo'n mensen willen we maar al te graag toevoegen aan het team van Eurogamer BelgiŽ.

En kijk, onze wens werkelijkheid geworden! De volledige redactie van Gamevault maakt vanaf nu officieel deel uit van Eurogamer BelgiŽ. Voor de huidige redactie een vroeg kerstcadeau, voor de ex-Gamevault medewerkers een compleet nieuwe en spannende uitdaging. En wie beter dan Joachim, onze nieuwe hoofdredacteur video, om jullie concreet uit te leggen wat voor effect de fusie zal hebben op Eurogamer BelgiŽ!

Joa: "Onze komst naar Eurogamer BelgiŽ gaat gepaard met gemengde gevoelens. Natuurlijk, we zijn zeer opgetogen over de fusie en het smeden van een sterkere redactie in het algemeen, maar we moeten jammer genoeg vaarwel zeggen aan onze website waar we dagelijks op vertoefden. Gamevault.be zal vanaf vandaag dus niet meer te bezoeken zijn."

"De schelp die we achterlaten, is dan ook het enige. De fijn gekruide inhoud die wij altijd leverden, blijft hier aanwezig. We zorgen dus voor unieke video-items, waaronder Frederiks populaire verkenningstochten in indie games. Maar vooral onze kickoffs blijven een vaste waarde. De videobesprekingen waarmee we nu al enkele jaren aan de slag zijn, slaan zeer goed aan dankzij hun informatieve inhoud, droge grapjes en live gameplay. Wie vreesde voor een magere verdwijntruc van Joa en Manu kunnen we dus met een gerust hart toevertrouwen dat kickoffs meer dan ooit een belangrijke rol zullen spelen!"

"Maar het net aangehaalde olijke duo zijn niet de enige redactieleden die van onschatbare waarde zijn; alle andere medewerkers krijgen een mooie rol toegediend in dit nieuwe avontuur. Jan-Bart De Muelenaere, Frederik Galle, Cedric Vanhoorebeeck, Korneel De Schamp, MichaŽl Desloover en Odin Van Schoote gaan zich samen met de andere Eurogamer-redacteurs verder inzetten om van deze gekende website een belangrijk referentiepunt te maken in het Belgische videogamelandschap. En het feit dat de twee laatstgenoemden reeds geruime tijd deel uitmaken van dit professionele team, helpt ons alleen maar bij de ambitieuze plannen die we aan het uitwerken zijn voor Eurogamer BelgiŽ."

"Deze laatste maand in 2010 zal je dus wat nieuwe items zien verschijnen, maar vergis jullie niet: wij zullen in 2011 met veel meer (nieuwe) content op de bŁhne staan en van deze webstek een thuis maken voor iedereen die de passie van het gamen in z'n hart draagt," sloot Joachim feestelijk af.

Als bewijs dat de samenwerking wel degelijk realiteit is schotelen we jullie hier alvast de allereerste kickoff voor op Eurogamer BelgiŽ rond Assassin's Creed: Brotherhood!

De toevoeging van het team van Gamevault aan de huidige redactie van Eurogamer BelgiŽ zal, zoals Joachim al aangaf, ongetwijfeld voor nog heel wat andere mooie dingen zorgen...maar wat we daarmee bedoelen zal pas ťcht helemaal duidelijk worden wanneer we feestelijk 2011 inzetten met de aankondiging van onze nieuwe features.

Tot die tijd wensen we jullie nog een toffe tijd op deze bruisende portaal rond alles wat met videogames te maken heeft. Je mag er zeker van zijn dat we er een lap op gaan geven!

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Eurogamer.be

Eurogamer.be

Contributor

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

The Elder Scrolls Online: Greymoor release met een week uitgesteld

ZeniMax-medewerkers moeten nog wennen aan het werken van thuis.

Sony onthult PlayStation 5 controller

DualSense is niet voor gevoelige kijkers.

FeatureGamereleases april 2020 - De 7 opvallendste gamereleases van deze maand

Met onder meer Resident Evil 3 Remake, Final Fantasy 7 Remake en Trials of Mana.

Verder op de site...

The Elder Scrolls Online: Greymoor release met een week uitgesteld

ZeniMax-medewerkers moeten nog wennen aan het werken van thuis.

E3 2020 krijgt geen online evenement

Alle leuke dingen zijn afgelast!

Pokťmon GO deelt zorgpakketten uit

Noodsituaties vragen zorgpakketten.

Sony onthult PlayStation 5 controller

DualSense is niet voor gevoelige kijkers.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread