Wat moet er veranderen in AC 3?

Ubisoft vraagt rond.

Assassin's Creed: Brotherhood is nog maar net uit, maar Ubisoft maakt nu al werk van Assassin's Creed 3. Ubisoft houdt momenteel in Groot-Brittannië een enquête naar wat gamers in de volgende titel willen zien. Dit meldt Kotaku.

De vragen gaan verbeteringen aan je assassin's blad en eagle vision tot het maken van bommen via een speciaal uitgewerkt craftingsysteem. Verder wordt er ook nog gevraagd naar co-op (online en offline), vechten met je guild tegen de tempeliers om steden over te nemen en er wordt zelfs naar de verhaallijn gevraagd. Moet het verhaal verder gaan op Ezio of is het tijd voor een nieuw personage in een nieuwe tijdslijn?

Lees alvast ook de mening van Jasper over Assassin's Creed: Broterhood of bekijk de kickoff met Manu en Joa.

ADVERTENTIE

Gerelateerde content

Verder op de site...

Feature'In The Outer Worlds moeten mensen zich bovenal amuseren'

Interview met Kathryn Megan Starks, Senior Narrative Designer bij Obsidian Entertainment.

Fortnite Challenges en Prestige Challenges uitgelegd

Alles wat je moet weten over Weekly Challenges in Fortnite.

Reacties (2)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread