De geplaagde studio Infinity Ward is volledig geherstructureerd. Dit meldt IGN. De voorzitter en CEO van Activision Blizzard Jean-Bernard Lévy denkt daarbij dat na het succes van Call of Duty: Black Ops er elk jaar gelijkaardige verkoopcijfers te rapen vallen.

Lévy: “Treyarch heeft het beter gedaan dan Infinity Ward vorig jaar kon leveren. Op dit moment hebben we Ininfity Ward heropgebouwd. Daarbij zijn wij heel blij met de manier waarop we de reconstructie gedaan hebben. Ondertussen werkt er een derde studio aan een CoD-game, namelijk Sledgehammer-studio.”

In de tweede helft van 2011 staat er een nieuwe Call of Duty in de planning. Volgens de geruchten trekt de franchise dan richting ruimte met space marines.

ADVERTENTIE

Reacties (1)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Call of Duty: Black Ops

Vurig conflict of Koude Oorlog?

Modern Warfare 2

Shock and awe.