Black Ops op PC krijgt patch

Moet prestatie van game verbeteren.

Mocht het zijn dat je nog zat te wachten om Call of Duty: Black Ops aan te schaffen via Steam tegen dat er enkele problemen verholpen waren, dan hebben we goed nieuws. Via de auto-updater van Steam worden alle multi- en singleplayer patches automatisch aan de game gevoegd.

De multiplayer patch bevat enkele aanpassingen waardoor de game vlotter gaat draaien en minder belastend is op je computer. Ook het zoeken naar een server om op te knallen moet nu een heel stuk vlotter verlopen.

Verder zijn enkele bugs die de game lieten crashen verholpen en zijn wat problemen met de matchmaking van de Zombie mode de wereld uit geholpen.

Advertentie

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread