Eergisteren nog kwamen we met het nieuws op de proppen dat je om de lancering van Call of Duty: Black Ops te vieren best richting Amsterdam af moest zakken. Vandaag brengen we echter beter nieuws: er komt ook een evenement naar BelgiŽ, meer bepaald in de bruisende stad Leuven.

Leuvenaars (en natuurlijk iedereen die maar wil) zullen op dinsdagochtend 9 november de hemel goed in het oog moeten houden. Er zullen immers letterlijk heel wat prijzen uit de lucht vallen. Aanleiding is de release van het langverwachte Call of Duty: Black Ops.

Deze actie is weggelegd voor de vroege vogels. Vanaf zeven uur in de morgen start de actie in het centrum van Leuven. De locatie zal maandag worden meegedeeld via de officiŽle Facebookpagina van het spel.

Allen daarheen dus! Call of Duty: Black Ops zal op diezelfde dag in de winkelrekken te vinden zijn, en dat voor de PlayStation 3, Xbox 360, PC, Wii ťn DS.

ADVERTENTIE

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Call of Duty: Black Ops

Vurig conflict of Koude Oorlog?

Co-opinie #1

De redactie blikt graag nog even terug.