Gamesgigant Activision Blizzard heeft de financiële resultaten voor het derde kwartaal van 2010 vrijgegeven. De gegevens zien er vrij rooskleurig uit. Dit meldt VG247.

De omzet lag met $745 miljoen een heel eind boven de $703 miljoen van vorig jaar. Een hele verassing aangezien er een omzet van “maar” $600 miljoen verwacht werd. Het is nodeloos om te zeggen dat ook de winst omhoog ging. Dit maal werd er afgeklokt op $51 miljoen in plaats van een “schamele” $15 miljoen.

“Onze beter dan verhoopt resultaten kwamen er door onze leidinggevende rol in online entertainment. Er waren ook de sterke resultaten van de Call of Duty-franchise, World of Warcraft en StarCraft II”, aldus CEO Bobby Kotick. “Het is echter belangrijk dat wij kwaliteit blijven afleveren. Met Call of Duty: Black Ops en World of Warcraft: Cataclysm brengen nog enkele van de belangrijkste titels van 2010 op de markt.”

Call of Duty: Black Ops verschijnt op dinsdag 9 december. Lees hier alvast meer over de launch van Black Ops in Amsterdam en in Leuven.

ADVERTENTIE

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content