Echte Rock Band 3-gitaar krijgt prijskaartje

Een releasedatum krijg je erbovenop.

Sinds eind vorige week ligt Rock Band 3 in de rekken, een ritmespel dat het genre naar een hoger niveau tracht te tillen door de toevoeging van Pro-mode. Het absolute paradepaardje van de game moet echter nog verschijnen, en wij hebben een officiële aankondiging daaromtrent te pakken.

De Fender Squier Stratocaster-gitaar die zowel als echte gitaar dienst doet als aansluitbaar is op het spel, ligt vanaf 1 maart in de rekken. Eerder wisten we te zeggen dat de prijs rond $500 werd geschat, maar gelukkig hebben de vriendelijke jongens van Harmonix daar nog een heel pak af kunnen snoepen. De gitaar zal namelijk verkocht worden voor de mooie prijs van $280, wat waarschijnlijk ongeveer evenveel euro zal worden bij ons.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Odin van Schoote

Odin van Schoote

Benelux Editor  |  odinvanschoote

Odin is redacteur sinds januari 2010 en kan het best worden omschreven als een blonde God. Ook heeft hij iets met parallelle universa naar het schijnt.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread