Vanaf 1 november verlaagt Sony de prijs van de PSPgo met 65 euro. Dat heeft de electronicagigant vandaag bekend gemaakt. Momenteel kost de PSPgo 225 euro, dat zal vanaf november verlagen naar 159 euro.

Een dergelijke prijsverlaging gebeurt op alle continenten. Het systeem werd rond deze tijd vorig jaar uitgebracht maar was een commerciële flop. Momenteel loopt er een actie waarbij je bij aankoop van een PSPgo maar liefst tien gratis games krijgt. Ook Sony zelf noemde de verkoopcijfers van de PSPgo een 'teleurstelling'.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Jasper Segers

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Meer artikels van Jasper Segers