Hier geen uitstel Shaun White Skateboarding

Fabrieksfout enkel in de VS.

Nadat bekend gemaakt werd dat de PS3-versie van Shaun White Skateboarding uitgesteld werd wegens een fabrieksfout bij het printen van de Blurays, heeft Ubisoft ons gerustgesteld dat dit geen invloed zal hebben op de release van de game in Europa komende vrijdag.

"We kunnen u verzekeren dat de situatie enkel voor de VS geldt en dat geen invloed heeft op de release van de game in de EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika)," zei een vertegenwoordiger van Ubisoft.

Eerder excuseerde het bedrijf zich al voor het feit dat de PS3-versie in de VS uitgesteld moest worden omdat men de verkeerde versie van de game op Bluray had gezet. De PS3-versie zou daar nu later in het weekend in de winkels moeten liggen.

Shaun White Skateboarding is Ubisoft's eerste skategame. Onderscheidende feature van deze game is dat je monotone steden omvormt tot speeltuinen met fantastische kleuren. De game verschijnt vrijdag voor de PC, Xbox 360, PS3 en Wii.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Jasper Segers

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carričre bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Valorant komt mogelijk ook naar consoles

Maar enkel als de game daar waardig wordt bevonden.

Valorant gids en tips voor beginners en gevorderden

Een verzameling van al onze Valorant tips voor startende spelers en oude rotten.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread