MoH verkoopt 1,5 miljoen keer

In vijf dagen.

Electronic Arts heeft bekend gemaakt dat de nieuwe Medal of Honor vijf miljoen keer over de toonbank is gegaan in vijf dagen. Daarmee zit de titel al halverwege het [url=https://www.eurogamer.be/articles/2010-09-10-moh-moet-3-mljn-keer-verkopen]doel van drie miljoen[/url] dat de titel moest halen van EA om een sequel waardig te zijn.

Om dit te vieren maakte het bedrijf meteen ook maar bekend dat er vanaf 2 november een gratis DLC-pakket uitgebracht wordt met een nieuwe multiplayermode en twee nieuwe maps. De mode heet "Clean Sweep" en is een variatie op Team Deathmatch. De nieuwe maps heten Bagram Hangar en Khyber Caves.

De DLC is enkel gratis als je de code hebt gebruikt die bij in de doos zit van elke nieuw verkocht Medal of Honor-exemplaar.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Jasper Segers

Jasper Segers

Heel Belangrijk  |  Yahsper

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread