Extra maand gratis MMO FFXIV spelen

Cadeautje aan alle kopers van het spel.

Square Enix laat weten dat alle mensen die Final Fantasy XIV gekocht hebben bovenop hun gratis speelmaand nóg dertig dagen extra in deze MMO mogen rondlopen zonder dat ze daarvoor hun credit card moeten pijnigen.

De ontwikkelaar van het spel kwam tot dit besluit nadat ze veel feedback van spelers rond niet-werkende quests en een soms weinig responsieve interface gekregen hadden. "Naar gelang de commentaar die we gekregen hebben rond de huidige vorm van Final Fantasy XIV hebben we besloten om de free trail periode voor alle gebruikers te verlengen," aldus Square Enix

Eind november zal Final Fantasy XIV een eerste, grote poetsbeurt krijgen waardoor enkele van de huidige euvels verholpen zullen worden. Toch een mooi gebaar van Square Enix, zeker als je weet dat zowat elke MMORPG in zijn beginperiode nog op gang moet komen en dit dus als de normale gang van zaken gezien kan worden.

Advertentie

Gerelateerde content

Verder op de site...

Zo vang je Druddigon in het laatste Pokémon Go event

Waar kan je deze dragon Pokémon uit Gen 5 vinden in Pokémon Go.

Dit zijn de PlayStation Now-titels voor december 2021

Inclusief GTA 3: The Definitive Edition.

Digital Foundry | De beste gaming keyboards in 2021

De beste mechanische en niet-mechanische keyboards uitgetest.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread