Yamauchi verklaart de vertraging van GT5

"Plooien gladstrijken"

GT5 is te geplooid, naar het schijnt.

"Mijn verontschuldigingen voor de vertraging," wist maker Kazunori Yamauchi te tweeten (vertaald door Kotaku).

"Het is vanwege de tijd en arbeid die we spenderen aan het gladstrijken van de plooien van de game's complexe systeem. Het spijt me verschrikkelijk. Iedereen, het is onvergeeflijk... Wacht een beetje langer."

"Onvergeeflijk"? Het is maar een kleine vertraging - een peulenschil in vergelijking hoe lang de fans reeds op de game moeten wachten. De game is tenminste al volledig speelbaar, het is niet alsof niets toonbaars hebben voor al hun werk. Van Gran Turismo 5 gesproken, wie de game eens wil testen, moet zeker eens langskomen bij de Eurogamer booth op F.A.C.T.S. 2010.

ADVERTENTIE

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread