Synergie tussen games

Ubisoft gelooft in samenwerking

De Franse speluitgever Ubisoft gaat in de komende jaren stevig inzetten op een nieuw concept. Het wil immers de synergie van eigen games op verschillende platformen promoten. Concreet wil dit zeggen dat games zoals de Petz-serie en Assassin's Creed: Brotherhood op verschillende platformen gespeeld kan worden. De acties in één versie van het spel kan dus een beloning geven voor een andere versie van het spel. Het is de bedoeling dat platformen zoals handhelds, consoles, Facebook en Iphone/Ipad in verbinding met elkaar staan.

Het syteem dat dit mogelijk gaat maken is het nieuwe U-Play systeem. Via dit systeem kunnen spelers hun verdiende punten spenderen aan andere Ubisoft)games, ongeacht welk platform. De vraag is echter of dit systeem daadwerkelijk zal aanslaan bij het grote publiek. In het verleden bleken dergelijke projecten zoals de connectiviteit tussen de GBA en Gamecube niet erg succesvol te zijn.

ADVERTENTIE

Gerelateerde content

Verder op de site...

Feature'In The Outer Worlds moeten mensen zich bovenal amuseren'

Interview met Kathryn Megan Starks, Senior Narrative Designer bij Obsidian Entertainment.

Fortnite Challenges en Prestige Challenges uitgelegd

Alles wat je moet weten over Weekly Challenges in Fortnite.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread