Nazi zombies opnieuw in CoD: Black Ops

Populaire mode uit World at War keert terug.

BradyGames, een bedrijf dat sinds jaar en dag Strategy Guides maakt rond allerhande spellen, heeft in een officieel persbericht laten weten dat er zombies te vinden zullen zijn in het aankomende Call of Duty: Black Ops.

Het PR-bericht vertelde ons het volgende: "In onze walktrough geven we tips hoe je moet overleven in de grimmige Koude Oorlog Campaign Mode, leggen we trucks uit over hoe je de Multiplayer en de Co-op mode het beste speelt, en doen we uit de doeken hoe je het gevecht aan moet gaan tegen genadeloze Nazi Zombie hordes...".

Uitgever Activision en ontwikkelaar Treyarch hebben op dit moment nog niet officieel laten weten dat er in Black Ops zombies te vinden zullen zijn, maar gezien deze modus voor het eerst in Call of Duty: World at War - ook gemaakt door Treyarch - het licht zag én we nu dit bericht van BradyGames te horen kregen lijkt het ons wel duidelijk te zijn hoe de vork in de steel zit.

Call of Duty: Black Ops verschijnt vanaf 9 november voor de PS3, X360, Wii, PC en DS.

Advertentie

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread