Activision jaagt op NASCAR-licentie

Bye bye EA?

Bepaalde bronnen van Gamasutra beweren dat na de release van NASCAR 2011 Activision de licentie overneemt van Electronic Arts.

EA heeft deze licentie in handen sinds 1997, maar de relatie met de franchise ging achteruit sinds 2009. Na de release van NASCAR Kart Racing gaf president van EA Sports Peter Moore aan geen concrete plannen te hebben met de franchise.

Activision zou studio Eutechnyx willen inschakelen als ontwikkelaar. Het bedrijf achter games zoals Test Drive Le Mans, Big Mutha Truckers, SuperCar Challenge en de aankomende MMO Auto Club Revolution ontving recent nog een investering van 6 miljoen Britse pond van het Nederlandse Prime Technology Ventures. In maart trokken ze ook Ed Martin aan, die geruime tijd aan de NASCAR-franchise verbonden was bij EA Sports.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Gerelateerde games

Over de auteur

Maarten Weyters

Maarten Weyters

Editor Eurogamer Benelux

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread