Geen verhaal in NFS: Hot Pursuit

Criterion houdt het simpel.

Niettegenstaande dat vorige delen uit EA's Need for Speed reeks wel voorzien was van een verhaal, zal Hot Pursuit geen narratief component krijgen in zijn single player mode. Dit wist ontwikkelaar Criterion ons te melden.

"We vonden het niet echt nodig om een verhaal te implementeren," aldus producer Matt Webster. "Als je een agent bent, is het de bedoeling om in de rangen te stijgen. Ben je een racer, dan moet je gewoon de hoogste rank krijgen."

Webster beloofde wel dat er een overvloed aan single player racen in de game zullen zitten. "Er is een volledige Career met evenementen. Als racer heb je Time Trials, Races en Hot Pursuits. Als agent heb je dan weer Rapid Responses, Hot Pursuits en Interceptors."

In plaats van een verhaal, zal Criterion zich meer richten op het integreren van een sociaal spelcomponent en een enorme open wereld, welke vier keer groten dan die uit Burnout Paradise geschat wordt.

Need for Speed: Hot Pursuit staat gepland voor 19 november en zal verschijnen op zowel de PC, PS3 en Xbox 360.

Advertentie

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread