Medal of Honor krijgt bčta op PC

Die 3 dagen duurt.

Op 14 oktober verschijnt de nieuwe Medal of Honor al, maar EA kondigde vandaag aan via een persbericht dat er nog een open multiplayerbèta zal worden georganiseerd, die van start gaat op 4 oktober.

Met deze bèta wil EA een voorsmaakje geven van het volledige spel, alsook duidelijk maken dat patriotisme en respect voor de soldaten de fundering vormen van Medal of Honor, aldus Frank Gibeau, directeur van EA.

Het zijn enkel de PC-gamers die een beetje op voorhand twee multiplayermaps en evenveel modi al aan een testje zullen kunnen onderwerpen. In Kunar Base kan je Sector Control spelen, waarbij het de bedoeling is om sectoren van de map te veroveren met je team. In de Shahikot Mountains zal je tenslotte Combat Mission kunnen uittesten, waarbij je met je team een reeks doelen moet behalen om te winnen.

Het is mogelijk om met maar liefst 24 spelers tegelijk het slagveld onveilig te maken, maar de bèta loopt al af op 7 oktober. Kort maar krachtig dus.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Odin van Schoote

Odin van Schoote

Benelux Editor  |  odinvanschoote

Odin is redacteur sinds januari 2010 en kan het best worden omschreven als een blonde God. Ook heeft hij iets met parallelle universa naar het schijnt.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread