Visceral denkt nu al aan Dead Space 3

Alles hangt af van succes deeltje twee.

Op de voorbije GamesCom konden wij al aanschouwen hoe Dead Space er op dat moment uitzag, en we konden achteraf niet anders dan een uitermate positieve preview online te zetten. Mocht de finale versie net zo'n goede indruk op ons achterlaten, en mocht de consument ook nog eens beslissen om Dead Space 2 begin volgend jaar daadwerkelijk te kopen, dan is de kans erg groot dat er een derde deel binnen de reeks komt.

Dat liet Steve Papoutsis, werkzaam bij verantwoordelijke ontwikkelaar Visceral, tijdens een interview weten. "We weten precies waar we naartoe willen gaan met Dead Space", liet de man weten. "De fijne details ontbreken nog, maar we hebben al een hele tijd de grote lijnen van de reeks klaar. Om het allemaal waar te maken hebben we echter de steun van gamers nodig."

Papoutsis laat weten dat het al dan niet ontwikkelen van Dead Space 3 volledig afhangt van het succes van deeltje twee. "Niemand laat je gewoon een spel maken omdat je daar zin in hebt. Je moet mensen hebben die interesse in je product tonen. In het geval van Dead Space 2 was dat laatste zeker aanwezig, waardoor het voor ons makkelijk was om EA te overtuigen om een vervolg op het origineel te laten maken," aldus Papoutsis.

De man liet om af te sluiten nog weten dat Visceral hard aan het werken is om deeltje twee beter dan het origineel te maken, zodat we in de toekomst nog Dead Space 3, 4, 5, 6, 10 en 20 te zien zullen krijgen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Philip Cremers

Philip Cremers

Editor in Chief @ Eurogamer Benelux

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread