Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Plants vs Zombies zit in WoW: Cataclysm

Blizzard noemt het "Peacebloom vs Ghouls".

Grappig nieuws vanuit het kamp van Blizzard vandaag. The Cynical Brit, een persoon die al jaren zijn mening over World of Warcraft deelt met luisteraars via zijn website, heeft ontdekt dat er in World of Warcraft: Cataclysm een speelbare hommage te vinden is aan Plants vs Zombies, een uiterst populaire tower defence game van ontwikkelaar Popcap.

In de Hillsbrad Foothills, een regio die zeker bekend is bij WoW-spelers, zal het spel "Peacebloom vs Gouls" te vinden zijn. De minigame draait rond het bouwen van allerlei planten die golven aan vijanden moeten afmaken, net zoals dat in Plants vs Zombies het geval is.

Het spelen van het spel zal je niet enkel exclusieve gear opleveren, maar ook ervaringspunten en nieuwe achievements. Leuk om te weten is dat je Peacebloom vs Gouls zo vaak zult kunnen spelen als je zelf maar wil, dus XP-grinden is toegelaten.

Een filmpje van deze unieke hommage aan Plants vs Zombies is hier te vinden.

World of Warcraft: Cataclysm zou dit jaar nog in de winkelrekken moeten verschijnen, al volgt een precieze datum waarschijnlijk eens de BlizzCon volgende maand achter de rug is.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties