Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Heeft ontwikkelaar Mortal Kombat PSP 2?

Volgens de executive producer alleszins wel.

In een interview op PAX 2010 liet Shaun Himmerick, executive producer van de nieuwe Mortal Kombat, wel iets heel verrassends weten aan IndustryGamers. Toen men hem vroeg of de Mortal Kombat-reboot naar de PSP of 3DS zou komen, wist hij het volgende te zeggen:

"We lanceren [het spel] zeker niet vanaf dag 1 voor alle consoles. We kijken er wel naar, we hebben een PSP 2 in huis en we kijken naar de engine, om te zien wat het kan ondersteunen. De prestatiekracht is altijd belangrijk voor ons. Het spel draait momenteel op 60 fps, dus wat kunnen we doen en moeten we alle art assets opnieuw bouwen? PSP 2 ziet eruit als een vrij krachtige machine. We hebben nog geen 3DS in huis, maar we proberen er één te bemachtigen, en we zullen zeker naar z'n kracht kijken."

Dus, oftewel heeft Sony een groot geheim dat Netherrealm Studios zomaar eventjes gelekt heeft, oftewel had de brave man het simpelweg over de PSP Go of een andere nieuwe versie van de huidige PSP. In ieder geval, nu weten jullie tenminste al wat meer over de mogelijkheid van Mortal Kombat op handhelds.

Read this next