All Points Bulletin nadert einde

Was amper twee maanden online

Spelontwikkelaar Realtime World heeft bekend gemaakt dat het online spel All Points Bulletin zal stopgezet worden. De reden hiervoor is dat het spel handenvol geld kost en te weinig geld opbrengt om het online te houden op de servers. Dit nieuws komt als donderslag bij heldere hemel, want All Points Bulletin is amper twee maanden uit.

Realtime World gaat er naar eigen zeggen alles aan doen om geïnteresseerde kopers te zoeken die het spel online willen verderzetten. Een alles behalve gemakkelijk opgave, aangezien de gamesindustrie bijzonder hard is getroffen door de economische crisis van de laatste twee jaar. Gamers die het spel spelen kunnen nog wel afscheid van elkaar nemen, want voorlopig blijven de servers nog enkele dagen draaien.

Advertentie

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread