Developer Treyarch heeft bevestigd dat Call of Duty: Black Ops singleplayer campagne niet gespeeld zal kunnen worden in splitscreen. Dat was een feature die veel fans verwachtten aangezien dat wel mogelijk was in hun vorige game, World at War.

Nieuw is wel dat je deze keer de online multiplayer zult kunnen spelen in splitscreen. Screenshots van deze nieuwe feature kun je zien op Call of Duty FAQ. Ook de combat training mode zal speelbaar zijn in splitscreen.

Call of Duty: Black Ops verschijnt 9 november.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Jasper Segers

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Meer artikels van Jasper Segers

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content