Lord of the Rings Online nu volledig gratis

Return of the Bling

Fans van MMO's opgelet: Turbine biedt haar uitstekende MMO Lord of the Rings Online vanaf vandaag volledig gratis aan voor ieder die wil. Dit leuke feit werd reeds een hele tijd geleden aangekondigd, maar de officiële lancering gaat vandaag van start. Lord of the Rings Online is een fijne MMO die zwaar gebruik maakt van instanced quests en dungeons, fenomenale visuals bevat en bovendien bevolkt wordt door een erg leuke en volwassen community. Uitproberen is onze mening!

Uiteraard moet geld altijd rollen, dus zullen er betalende diensten voorzien zijn, zoals uitbreidingen kopen. Een compleet overzicht van wat gratis spelers krijgen t.o.v. betalende spelers vind je op de Lord of the Rings Online Free pagina terug.

Advertentie

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread